El club


El club ciclista Vilajuïga va ser fundat al setembre de l’any 2006 per la Lídia, en Narcís, l’Oscar, en Carlos i en Jordi. El club es va fundar amb la idea de crear un club propi per córrer i, també, per poder organitzar algunes competicions.

Així doncs, entre la junta i els corredors que entrenavem ens vam reunir per formar un equip de competició per la temporada 2007, un equip que ha seguit actiu durant aquests darrers anys i que actualment encara segueix viu. 

Entre els anys 2007 i 2010 han passat diversos corredors pel club, tant de grans com de petits. Els grans poden organitzar-se els entrenaments, però amb els petits és un altre història. Com que en tot l’Alt Empordà no hi ha cap escola de ciclisme que faci entrenaments adaptats pels nens, vam pensar que calia fer alguna cosa per fomentar la base del ciclisme a la nostra comarca. Amb aquesta idea vam crear un equip de cinc corredors de promoció i, per tal que poguessin fer entrenaments regulars amb un entrenador tècnic de la federació catalana de ciclisme, vam pensar en formar una escola de ciclisme. Així va ser com vam iniciar el projecte de l’escola de ciclisme que ha començat a funcionar el gener del 2013 amb un total de gairebé 15 nens entre iniciació i tecnificació. Per més informació sobre l’escola podeu visitar el següent enllaç:


El club sempre ha apostat per la competició i aquestes són les competicions que hem organitzat:

2007
Caixa Girona

2008
Campionat Catalunya raid
Campionat Catalunya descens

2009
Caixa Girona
Copa Catalana a Pau
Open Tàctic

2010
Copa Catalana a Pau
Open Tàctic

2011
Promoció 1ª marxa de fèmines i promoció infantil
Copa Catalana a Pau
Open tàctic Vilajuïga – Terra de pas
Open Tàctic Selva de mar – Terra de pas
Open Tàctic Llançà – Terra de pas
Gran premi Vilajuïga de carretera

2012
2ª marxa de fèmines i promocio infantil. Homenatge a Cristina Mascarreras
Open Tàctic Vilajuïga
Campionat de Catalunya a Pau

2013
Open tàctic
3a marxa fèmines
Open infantil de BTT

2014
4a marxa de fèmines
Open infantil de BTT
Trobada d'escoles de ciclisme 

2015
1 hora de resistència infantil (promoció)
5a marxa de fèmines
Open infantil de BTT
2on gran premi de Vilajuïga infantil de carretera


Durant tots aquests anys sempre hem tingut el recolzament dels mateixos patrocinadors i, un cop més, els agraïm la seva confiança i els hi volem recordar que gràcies a ells el club ha pogut dur a terme els seus projectes. També estem molt agraïts a tota la gent que ens ha ajudat i ha col·laborat al llarg d’aquests anys: col·laboradors, controls a les proves, netejar camins, etc.

Gràcies a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada