dimarts, 21 de març del 2017

Open Catalunya BTT Vilajuïga

El passat 18 de març, es va celebrar la primera prova de la copa Catalunya infantil de BTT a Vilajuïga. Hi va haver una molt bona participació amb 153 participants, cosa que ens fa sentir una enorme satisfacció com a club i us volem donar les gràcies a tots per haver vingut. El circuit va ser de 2,4 quilòmetres i molt tècnic, com és de costum aquí a Vilajuïga.

Destaquem els pòdiums del Marc Matoso que va quedar segon prebenjamí, de la Iria Gironès que va quedar primera benjamina i del Lucas que va quedar segon principiant, però, sobretot, ens quedem amb el premi de primera posició en la categoria equip com a segon any consecutiu, enhorabona a tots!