divendres, 24 de març de 2017

Copa Catalana Enduro Bítem

El cap de setmana passat l'equip d'enduro del club ciclista Vilajuïga EoBikes va anar a la primera prova de la Copa Catalana d'enduro, a Bítem. Una cursa amb un terreny molt exigent per les pedres, però els de Vilajuïga estan acostumats als terrenys rocosos! Tot plegat, una gran jornada d'enduro i una organització impecable que cuida cada petit detall, enhorabona!

A l'equip, hi ha corredors de totes les edats i categories. Va ser un gran cap de setmana per tothom, les úniques incidències van ser la caiguda forta del Lluís Rius als entrenaments, que per sort no va ser greu, la caiguda forta del Joan Coromines (Pyrenatic) durant la cursa que li va impedir estar al davant i que el Nurka Galí va trencar la cadena a la primera especial, però va poder seguir competint gràcies al Lluís Rius, que li va deixar la seva bici per fer la segona especial amb un temps suficientment bo com per proclamar-se campió en la categoria Kids (infantil). Destacar també el tercer lloc d'en Lluís Rius en categoria màster 30 i el segon lloc d'en Sami Galí en categoria màster 50, enhorabona a tots!

La resta de corredors (Oriol Vingut, Armin Zettel, Mario Borrajo, Víctor Mestre, Joshua Glink i Josep Sabatés) van poder gaudir de la cursa sense cap entrebanc greu, més enllà de la penalització que van rebre alguns corredors que feien sortida lliure i que van arribar tard a alguna sortida. La resta del grup, en Lluís Rius, en Sergi Brugat, l'Eloi González i en Sami Galí van córrer per classificació Scratx.

Classificació per categories: http://www.endubitem.bike/wp-content/uploads/2017/03/Classificaci%C3%B3-categories-EnduBitem-2017.pdf

Classificació Enduro Kids: http://www.endubitem.bike/wp-content/uploads/2017/03/Classificaci%C3%B3-EnduBitem-KIDS-2017.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada