dijous, 25 de febrer del 2016

9è Celler Espelt Vilajuïga 2016

Noticia d’última hora de la federació catalana de ciclisme:

Les categories prebenjamí, benjamí, principiant i aleví es podran inscriure el mateix dia de la cursa. Per contra, les categories d’infantil en amunt, només es podran inscriure a través de la pàgina de la federació fins al divendres a les 24:00. Inscripcions aquí.


A part d’això, volem informar que el recorregut dels grans passa per olivars i camps de propietat privada, els propietaris han cedit el pas per poder fer la cursa, però volem demanar a tots els ciclistes i participants que respectin els camps i que no hi passin un cop acabada la cursa. Gràcies a tothom per entendre-ho i respectar les propietats privades.

---------------------------

 El proper diumenge 28 de febrer a Vilajuïga se cel·lebrarà la primera prova del campionat Càrniques Celrà. 
En aquest enllaç hi trobareu el track del recorregut de 8,7 km
Circuits de grans: 8,7 km
Circuits de promoció
   Prebenjamins: 2 voltes de 550 m
   Benjamins: 3 voltes de 650 m
   Principiants: 2 voltes de 2,1 km
   Alevins: 3 voltes de 2,1 km
Les curses de promoció començaran a les 9:30 i la primera dels grans a les 10:30 (cada tres minuts es donarà la sortida de les altres categories).
Aquest any el Club Ciclista Vilajuïga farà un donatiu a ONCOLLIGA, una fundació per a l'atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars. De l'inscripció dels adults, 3 € es destinaran a la fundació Oncolliga i de la inscripció infantil, 1 €. Oncolliga també serà l'encarregada de donar l'esmorzar i d'oferir el servei de bar. Per tant, tot el benefici del servei de bar serà per aquesta fundació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada