diumenge, 28 de febrer del 2016

Fotos Open Vilajuïga 2016

Ahir diumenge es va cel·lebrar la cursa de ciclisme de muntanya de l'Open BTT de Girona al Celler Espelt de Vilajuïga amb uns circuits purs de BTT amb traçats tècnics i divertits per a totes les categories. Tot i les condicions climatològiques, es van poder fer totes les curses i va ser un gran dia. Llàstima, però, que la federació no deixés inscriure als nens, nenes i grans que venien de lluny, o de prop, amb ganes i il·lusió. Ens sap molt de greu que això passés i que alguns us quedéssiu sense poder córrer. L'únic que podem dir és que, com a club organitzador, farem una reclamació a la federació, que és l'única manera de canviar les coses. Demanem que tots aquells que haguessin quedat afectats per aquests canvis de decisions d'última hora de la federació, que facin un escrit a la federació i, així, a veure si entre tots aconseguim que posin ordre i facin les coses ben fetes, no és tan difícil, és només qüestió de voler fer-ho bé i de pensar en els altres.

Gràcies a tots els participants de la cursa per venir, hem estat preparant els circuits amb ganes i dedicació perquè us ho passéssiu d'allò més bé. Ja sabeu que a Vilajuïga ens agraden els circuits tècnics, amb corriols, variats i divertits i desitgem que us hagin agradat molt!!!

A part d'això, el club ha fet una aportació de 448 € a l'Oncolliga de Vilajuïga, una fundació per a l'atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars i que va ser l'encarregada de gestionar el servei de bar durant la cursa.


Totes les fotos de la cursa a:





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada