dilluns, 16 d’octubre del 2017

Campionat de Catalunya + Copa Catalana DH a Vallnord

Gran cap de setmana per l'equip de descens del club que ha finalitzat la temporada de competició a Vallnord (Andorra) amb grans resultats, enhorabona campions!


El 14 i 15 d'octubre, el bikepark de Vallnord acollia l'última prova de descens de la copa catalana de la temporada i, també, el campionat de Catalunya de la mateixa modalitat en un circuit molt tècnic i exigent.

El Nurka Galí, de la categoria infantil, va tenir un dia de competició complicat. Al matí, es va llevar amb febre i se sentia molt dèbil i no va poder fer els entrenaments de primera hora perquè no tenia forces. La baixada classificatòria la va fer tranquil, com va poder, i es va classificar tercer. A la baixada final, va voler fer un bon temps, però va caure. Tot i així, va aconseguir guanyar el campionat de Catalunya i la copa catalana de DH 2017.








El Lluís Rius, de la categoria màster 30, va caure a la baixada classificatòria i es va classificar cinquè, però va fer una carrera excel·lent a la baixada final millorant el seu temps en 13'' i va quedar tercer de la copa catalana de Vallnord i segon de Catalunya a només 10''' del primer classificat.








I el Sami Galí va quedar segon a la baixada classificatòria, però a la baixada final va millorar el seu temps en 13'' i va quedar primer de la copa catalana a Vallnord i de tot el campionat en la categoria màster 50.







Els campions de la copa catalana de DH 2017


Un cap de setmana ple d'emocions, d'experiències i molts pòdiums!
Aquí donem per acabada la temporada de descens 2017 i fins l'any que ve!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada