dilluns, 10 d’octubre del 2016

Campionat d'Espanya d'enduro + copa catalana de DH

Tenim un campió de Catalunya i d’Espanya al club! En Sami Galí, de l'equip EoBikes de Vilajuïga, va guanyar el campionat de Catalunya d’enduro màster 50 fa un parell de setmanes a la Cavallera EnduroXtrem, a Sant Joan de les Abadesses, i ahir es va proclamar campió d’Espanya d’enduro màster 50 a Villanúa, Aragó. Enhorabona! 

En aquesta cursa d’enduro, el recorregut és totalment secret i no es pot entrenar fins el dia dels entrenaments oficials, que és el dissabte abans de la carrera. Per tant, les especials només es poden reconèixer un sol cop. Va ser un recorregut molt exigent físicament pel desnivell acumulat durant dos dies i exigent tècnicament perquè només es pot reconèixer el circuit una vegada. Tot i així, gran jornada d’enduro!


Fotos:





Pòdium campionat de Catalunya màster 50

Campions de Catalunya enduro 2016, enhorabona!


Fotos del campionat d'Espanya d'enduro:

Pòdium màster 50


Campions d'Espanya d'enduro 2016, enhorabona!

Paral·lelament al campionat d’Espanya d’enduro, aquest cap de setmana en Nurka Galí, també de l'equip EoBikes de Vilajuïga, debutava a la copa catalana de descens d'Osor com a infantil de primer any. El dissabte va ser dia d’entrenaments i el diumenge dia de carrera. A la primera màniga classificatòria del diumenge va quedar 3r infantil i 75è scratx i a la segona màniga, la classificació final, va quedar 4t infantil i 59è scratx. Molt bon resultat i millor experiència en la seva primera cursa de copa catalana de DH! 

Felicitar a tot l’equip de Pure Riding per un circuit molt ben preparat, divertit, amb un terreny boníssim i un track espectacular!


Fotos:
Remontes dissabte

Primera baixada entrenament del dissabte

Entrenament del dissabte

Segon remonte del diumenge (8:30). El primer va ser a les 7:50 a. m.

Primer entrenament del diumenge, el primer en baixar!




Arribada en cursa!

Pòdium infantil





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada