dimarts, 17 de maig de 2016

CAMPUS INFANTIL BTT

NOVA EDICIÓ DEL CAMPUS INFANTIL BTT PER AQUEST PROPER ESTIU.
El passat dia 15 de maig es van obrir inscripcions d’una nova edició del Campus Infantil BTT que tindrà lloc la setmana del 11 al 17 de juliol a Canyelles.
Aquesta nova edició es durà a terme a la província de Barcelona i en ella els participants que s’inscriguin gaudiran d’activitats de BTT, Trial, tir amb arc, piscina, jocs de nit... entre altres com també podran entrenar al circuit on es disputarà el campionat de Catalunya Infantil de BTT el mateix dia 17 de juliol a Sant Vicenç dels Horts.
Afegir que aquesta activitat és una iniciativa de Tribiketrainer S. C. empresa que ja va organitzar l’anterior edició l’estiu passat amb molt bona rebuda per part de tothom i amb la col·laboració del CC Trevol Bike Sport, entitat que organitza el campionat de Catalunya infantil.
Juntament amb les dos entitats organitzadores destacar una vegada més el patrocini de Megamo en aquesta nova edició cedint una bicicleta de BTT per sortejar entre tots els participants de l’activitat així com altres materials que els nens/es podran provar i gaudir durant la seva estància.
Per a més informació i reserves: www.tribikecamps.com o info@tribiketrainer.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada