dilluns, 20 d’abril de 2015

Campus BTT

Inscripcions obertes per el Campus infantil Pre – Campionat de Catalunya de BTT 2015


La propera setmana s’obriran les inscripcions per el Campus que es durà a terme durant la setmana del Campionat de Catalunya infantil de BTT a Fornells de la Selva.

L’activitat serà organitzada per Tribiketrainer S. C. amb la col·laboració del BTT Fornells i la seva principal finalitat és donar a conèixer la bicicleta de muntanya entre els participants de l’activitat així com entrenaments específics dins del circuit on es portarà a terme la cursa el dissabte mateix, que conclourà també el campus.
Durant la setmana passaran diferents joves corredors amb un ampli currículum esportiu tot i la seva joventut, i que juntament amb els tècnics titulats que formen part de l’staff del campus, s’encarregaran de fer passar una bona setmana d’entrenaments i activitats esportives a tots els nens  i nenes que hi seran presents.
L’activitat està enfocada per joves ciclistes de 6 a 14 anys d’edat que rebran diferents obsequis durant la setmana així com també entraran al sorteig d’una bicicleta de la marca Megamo.
Per a més informació de l’activitat: www.bttfornells.org o tribiketrainer@tribiketrainer.com
Inscripciones abiertas para el Campus infantil Pre - Campeonato de Cataluña de BTT 2015

La próxima semana se abrirán las inscripciones para el Campus que se llevará a cabo durante la semana del Campeonato de Cataluña infantil de BTT en Fornells de la Selva.

La actividad será organizada por Tribiketrainer SC con la col·laboración del BTT Fornells y su principal finalidad es dar a conocer la bicicleta de montaña entre los participantes de la actividad así como entrenamientos específicos dentro del circuito donde se llevará a cabo la carrera el sábado mismo , que concluirá también el campus.
Durante la semana pasarán diferentes jóvenes corredores con un amplio currículum deportivo a pesar de su juventud, y que junto con los técnicos titulados que forman parte del staff del campus, se encargarán de hacer pasar una buena semana de entrenamientos y actividades deportivas a todos los niños y niñas que estarán presentes.
La actividad está enfocada para jóvenes ciclistas de 6 a 14 años de edad que recibirán diferentes obsequios durante la semana así como también entrarán en el sorteo de una bicicleta de la marca Megamo.


Para más información de la actividad: www.bttfornells.org o tribiketrainer@tribiketrainer.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada