dimarts, 3 de juny del 2014

Kids Cup Vilajuïga

Aquest dissabte a la tarda es va dur a terme la Kids Cup a Vilajuïga, una prova de promoció del ciclisme de base que està dirigida, únicament, a ciclistes en edats infantils. Els circuits estaven adaptats tècnicament, de manera que cada categoria tenia circuits diferents i acord al nivell que correspon a cada grup d'edat. Els nens i nenes que van venir van poder gaudir d'una tarda de ciclisme on ells i elles eren els autèntics protagonistes! Com ha de ser.
Des d'aquí volem felicitar al Jordi i al seu equip per la seva entrega i dedicació en aquesta prova i, també, per gestionar una escola de ciclisme de base que està orientada a formar ciclistes, però sobretot persones.


Aquí teniu la nota de premsa de la federació. 

EL CLUB CICLISTA VILAJUÏGA ORGANITZA LA KIDS CLUB INFANTIL DE BTT
  
Amb una brillant promoció del Ciclisme Escolar i millor tasca actual portada a terme l' Alt Empordà amb l' Escola de Ciclisme que ha creat el CC Vilajuïa, aquest dissabte se ha celebrat una bona tarda de BTT per nens i nenes a les rodalies del Celler Espelt amb diferents circuits dissenyats pel club de 5oo mts fins a 2000 mts segons categories, i en la cloenda Pere Tries alcalde de Vilajuïga i Jordi Gironès president del club, han lliurat els trofeus i obsequis per tots els nens i nenes.


































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada