divendres, 28 de juny del 2013


Reunió informativa escola BTT EO Bikes - Vilajuïga  

El passat dijous dia 27 de juny va tenir lloc la reunió informativa de l'escola BTT EO Bikes - Vilajuïga per tots i totes els interessats en formar part de l'activitat extraescolar de cara el curs vinent que s'iniciarà el dia 18 de setembre.

A la reunió hi van asssistir unes 20 persones entre mares, pares i alumnes de l'activitat per informar-se de les principals novetats de cara a la temporada següent. 

Les principals novetats de cara el següent curs són que es passarà a dur a terme dos dies d'activitat, dimecres i divendres dins el mateix horari que l'actual (17:45 a 19:15h) i al mateix lloc (escola Santiago Rates de Vilajuïga). Es confeccionarà un grup d'escoleta per aquells nens i nenes que es vulguin iniciar en l'activitat ciclista i només tindrà un dia d'activitat, els dimecres en el mateix horari que els altres grups d'activitat. Tanmateix aquest grup estarà principalment enfocat per nens i nenes de P4 i P5.

El segon grup, l'escola, estarà enfocat per nens i nenes ja més consolidats a nivell tècnic sobre la bicicleta i ampliant a un segon dia d'activitat que serà el divendres. S'iniciarà l'activitat el proper dia 18 de setembre a l'escola municipal Santiago Rates de Vilajuïga.



Finalment s'aplicaran diferents quotes i tarifes que es detallen a continuació:

Matrícula nens i nenes que ja formen part de l'escola: 20 euros
Matrícula nens i nenes que s'incorporen: 35 euros
Quota mensual nens i nenes grup escoleta: 26 euros
Quota mensual nens i nenes grup escola (dos dies): 32 euros
Quota mensual nens i nenes grup escola (un dia): 28 euros
Quota mensual nens i nenes grup escola (dos dies redducció 2n germà): 28 euros

Mateiral necessari per l'activitat: bicicleta en bon estat, casc i roba esportiva o ciclista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada