dijous, 23 de maig del 2013

TramunKids

El diumenge passat alguns dels nens i nenes de l'escola de btt Eo-Bikes Vilajuïga van anar fins a Salt per participar a una prova amb un format ben diferent de l'habitual. Circuit curt, d'uns 600 metres, ben tècnic i es competia de dos en dos. Cada corredor havia de fer tres mànigues i s'agafava el millor temps.  La cursa feia molt bona pinta, però just quan havia de començar es va posar a ploure i el circuit va quedar ben enfangat. No parava de ploure, però es va córrer igual! El circuit era una pista de patinatge on calia fer malabarismes per arribar a la línia d'arribada sense caure, però de tot s'aprèn! Molt bona experiència, llàstima que a última hora van decidir que no contaven el temps de la segona màniga, perquè els nens que la van fer es van esforçar molt per millorar el temps i molts van fer molt millor temps a la segona màniga que a la primera.

L'Iker a l'arribada!



L'Iker content amb la seva cursa, té molt mèrit córrer amb el fang que hi havia!


El Nurka i el Martí van fer el millor espectacle de tota la cursa, perquè a la segona màniga es van anar passant un a l'altre durant tota la cursa i va ser molt emocionant veure si arriscant tant com arriscaven amb aquelles condicions no acabarien per terra, però no! Són els dos molt tècnics i van conduir perfecte!

A la sortida!


El Nurka apreta i passa al Martí!



El Martí no es deixa vèncer, fa l'sprint final i acaba passant al Nurka!



Així és com va quedar la bici del Nurka!

Els pre-benjamins no van poder fer la gincama que l'organització tenia preparada per ells perquè no va parar de ploure. Així que van haver d'anar al pavelló a fer jocs. 

La pròxima cursa serà el 9 de juny a Vilajuïga, a casa nostra. No us la podeu perdre!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada