dissabte, 23 de març del 2013

Descens btt de Pau

BERNAT  GUARDIA  ÉS  EL  MÉS  RÀPID  EN  EL  DESCENS  BTT  DE  PAU

El corredor d'Arenys de Munt, Bernat Guardia (Intense-Gopro) va ser el brillant guanyador en l'inauguració de la Roc Roi Copa catalana de Descens BTT que s’ha celebrat a Pau. Organitzat pel CC Vilajuïga i amb uns 120 participants, tant de Catalunya com de França i Aragó, el descens tenia 2,2 km amb sortida a la zona de Sant Pere de Roda. Cada corredor va fer dos descens i va puntuar la millor baixada. Bernat Guardia no va tenir rival amb un temps de 4:08:291, però també cal destacar el segon lloc del Junior Ferran Jorba a 7 segons del primer. La primera Fèmina fou Viktoria Gimenez de la Catalunya Nord seguit de la gironina Viki Hernandez (Senglanassos). Bernat Guardia ha començat amb un bon peu la temporada i desitgem que també pugui assolir algun títol a nivell internacional.