diumenge, 28 de febrer del 2016

Fotos Open Vilajuïga 2016

Ahir diumenge es va cel·lebrar la cursa de ciclisme de muntanya de l'Open BTT de Girona al Celler Espelt de Vilajuïga amb uns circuits purs de BTT amb traçats tècnics i divertits per a totes les categories. Tot i les condicions climatològiques, es van poder fer totes les curses i va ser un gran dia. Llàstima, però, que la federació no deixés inscriure als nens, nenes i grans que venien de lluny, o de prop, amb ganes i il·lusió. Ens sap molt de greu que això passés i que alguns us quedéssiu sense poder córrer. L'únic que podem dir és que, com a club organitzador, farem una reclamació a la federació, que és l'única manera de canviar les coses. Demanem que tots aquells que haguessin quedat afectats per aquests canvis de decisions d'última hora de la federació, que facin un escrit a la federació i, així, a veure si entre tots aconseguim que posin ordre i facin les coses ben fetes, no és tan difícil, és només qüestió de voler fer-ho bé i de pensar en els altres.

Gràcies a tots els participants de la cursa per venir, hem estat preparant els circuits amb ganes i dedicació perquè us ho passéssiu d'allò més bé. Ja sabeu que a Vilajuïga ens agraden els circuits tècnics, amb corriols, variats i divertits i desitgem que us hagin agradat molt!!!

A part d'això, el club ha fet una aportació de 448 € a l'Oncolliga de Vilajuïga, una fundació per a l'atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars i que va ser l'encarregada de gestionar el servei de bar durant la cursa.


Totes les fotos de la cursa a:





























dijous, 25 de febrer del 2016

9è Celler Espelt Vilajuïga 2016

Noticia d’última hora de la federació catalana de ciclisme:

Les categories prebenjamí, benjamí, principiant i aleví es podran inscriure el mateix dia de la cursa. Per contra, les categories d’infantil en amunt, només es podran inscriure a través de la pàgina de la federació fins al divendres a les 24:00. Inscripcions aquí.


A part d’això, volem informar que el recorregut dels grans passa per olivars i camps de propietat privada, els propietaris han cedit el pas per poder fer la cursa, però volem demanar a tots els ciclistes i participants que respectin els camps i que no hi passin un cop acabada la cursa. Gràcies a tothom per entendre-ho i respectar les propietats privades.

---------------------------

 El proper diumenge 28 de febrer a Vilajuïga se cel·lebrarà la primera prova del campionat Càrniques Celrà. 
En aquest enllaç hi trobareu el track del recorregut de 8,7 km
Circuits de grans: 8,7 km
Circuits de promoció
   Prebenjamins: 2 voltes de 550 m
   Benjamins: 3 voltes de 650 m
   Principiants: 2 voltes de 2,1 km
   Alevins: 3 voltes de 2,1 km
Les curses de promoció començaran a les 9:30 i la primera dels grans a les 10:30 (cada tres minuts es donarà la sortida de les altres categories).
Aquest any el Club Ciclista Vilajuïga farà un donatiu a ONCOLLIGA, una fundació per a l'atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars. De l'inscripció dels adults, 3 € es destinaran a la fundació Oncolliga i de la inscripció infantil, 1 €. Oncolliga també serà l'encarregada de donar l'esmorzar i d'oferir el servei de bar. Per tant, tot el benefici del servei de bar serà per aquesta fundació.

dimarts, 23 de febrer del 2016

3er Gran Premi de Vilajuïga

Gran cursa de carretera la del passat diumenge a Vilajuïga!
Moltes gràcies a tots els col·laboradors, als mossos i als municipals de Roses per la seva gran tasca.

Classificacions

Aquí teniu un recull de fotos i un petit vídeo de la prova.
















Mallot pel guanyador de la muntanya!



 Mallot blanc, guanyador de la prova






divendres, 19 de febrer del 2016

VILAJUÏGA


DIUMENGE, 21 DE FEBRER DE 2016


CAMPIONAT SOCIAL D' HIVERN CARRETERA

GRAN FINAL - FOTO CAMPIONS 12:30 




- Inscripcions: 8'30h presentar la llicencia 2016. Preu 12 €.
- Acabada la cursa TORNAR ELS DORSALS I AGULLES i recollir la llicencia.
- Cursa per carretera de 77 km sortida 10 h, oberta a totes les categories des de Cadets.
- Les categories de: Cadet, Màster 50-60, Noies i Cicloturistes faran els ultims 46 km i sortiran a la rotonda de Vilajuïga, els arbitres donaran la sortida.
- Recorregut: Vilajuïga - Espolla - Mollet de Peralada - Vilajuïga, Roses, Alt de Perafita, Alt Sant Pere de Rodes i Vilajuïga.
- Tindran premi els tres primers de cada categoria.
- Preguem als corredors i acompanyants un bon comportament esportiu per part de tothom i recordeu de no envair el carril esquerra de la carretera i circular per la part dreta de les rotondes per evitar accidents.
- Ens plau desitjar que podem assolir una excel·lent temporada de ciclisme 2016 i que tothom hi doni el seu suport i col·laboració. Moltes gracies.


ORGANITZA: CLUB CICLISTA VILAJUÏGA



divendres, 12 de febrer del 2016

3er Gran Premi Vilajuïga

El proper 21 de febrer se cel·lebrarà la cursa social de carretera a Vilajuïga.

En el següent enllaç trobareu els tracks de les dues curses, la curta i la llarga:

http://club-ciclistavilajuiga.blogspot.com.es/p/blog-page_1.html

Us hi esperem!!!