dilluns, 19 d’octubre del 2015

Mont Ras

Ahir cursa a Mont Ras amb circuits xulíssim! Baixades, pujades, corriols, trialeres... en fi, btt :)
Tots els nens i nenes de l'escola van gaudir dels recorreguts i de les seves curses i s'ho van passar molt i molt bé, i això és el més important.

Classificacions













dissabte, 17 d’octubre del 2015

Mecànica

No tot és pedalar! Avui l'Òscar d'EoBibes ha fet una classe de mecànica als nens i nenes de l'escola. Molt interessant, perquè no només han après a arreglar una roda punxada, sinó també a mantenir la bicicleta en bon estat, a rentar-la correctament, a engreixar-la, a ajustar-la adequadament abans d'una cursa...


I després de la mecànica...









dilluns, 12 d’octubre del 2015

Curses 12 octubre 2015

Avui dilluns, els nens i nenes de l'escola han anat a diferents curses. Per una banda, el Pere i el Martí han fet la marxa de Navata!



Per l'altra, avui s'ha disputat la primera prova de l'Open Tàctic a Porqueres on han participat alguns nens i nenes de l'escola. Grans curses, enhorabona a tots i a totes! Aquí algunes fotos:

Classificacions
























diumenge, 11 d’octubre del 2015

Excursió al pantà de Boadella

Gran dia ahir per alguns dels nens i nenes de l'escola de ciclisme EoBikes Vilajuïga que van fer el camí de la Muga des de Peralada fins al pantà de Boadella i s'ho van passar molt i molt bé! Van pedalar, van riure, es van banyar i van compartir bons moments de ruta, repetirem!










divendres, 9 d’octubre del 2015

Estiraments

L'escola de ciclisme creix! Mireu quin goig que fan tants petits grans ciclistes junts fent estiraments després de la sessió de bici...


Aprofitem per recordar que avui durant l'entrenament tindrem la roba del club, qui necessiti roba que aprofiti aquesta tarda a partir de les 7 per provar les talles!

Fins després!