dissabte, 18 de juliol del 2015

Campionat de Catalunya

Enhorabona a l'Iria Gironès i a tots els participants de l'escola de ciclisme EO-Bikes Vilajuïga que van participar el passat dissabte al campionat de Catalunya BTT a Fornells de la Selva!

classificacions

Aquí trobareu totes les fotos de la cursa


dimarts, 14 de juliol del 2015

CONCLOU EL CAMPUS INFANTIL DE TRIBIKETRAINER

Aquest dissabte va acabar el campus infantil de BTT que organitzava Tribiketrainer amb la col·laboració del BTT Fornells, entitat organitzadora del Campionat de Catalunya Escolar i absolut en la modalitat de BTT.

Han estat 36 nens/es que han participat en ell, amb una setmana d’entrenaments específics en el circuit del campionat de Catalunya com també altres entrenaments de modalitats del ciclisme, acompanyat de xerrades específiques, tallers i altres activitats esportives, així com activitats de nit i jocs a la piscina.

L’últim dia com a cloenda es va realitzar el sorteig d’una bicicleta cedida per la marca Megamo entre tots els participants, així com també altres dies va haver-hi visites de diferents col·laboradors a presentar els seus materials i productes als participants.

Afegir també que durant la setmana els esportistes van rebre la visita de Josep Duran i Jofre Cullell (Megamo) i de la Magda Durán (Tomas Bellés) que varen poder compartir entrenaments junts així com conversar amb ells sobre inquietuds que tenien.


Des de l’organització es dona una valoració molt positiva de l’experiència i s’agraeix a tots els col·laboradors, participants i tècnics que han col·laborat en l’activitat.