diumenge, 29 de març del 2015

MiniResistència

Hola amics,

Ahir al matí es va celebrar la prova de resistència infantil a Vilajuïga. La forta tramuntana va dificultar una mica, però sobre la climatologia no hi podem fer res!
Enhorabona a tots els petits grans ciclistes, ni el fort vent de l'Empordà els va poder aturar!

Algunes fotos:

En el següent enllaç hi trobareu fotos dels participants en plena acció:

divendres, 27 de març del 2015

Cursa de resistència d'adults ANUL·LADA

La cursa de resistència d'adults que estava prevista per demà dissabte 28 de març a la tarda QUEDA ANUL·LADA.
La cursa de resistència infantil sí que es farà i la primera sortida serà a les 10 del matí. Us hi esperem!

dijous, 19 de març del 2015

4 hores de resistència

El 28 de març a la tarda el Club Ciclista Vilajuïga organitza les 4 hores de resistència al Celler Espelt de Vilajuïga.

La cursa començarà a les 15:30.

Les inscripcions anticipades (10€) s'hauran de fer abans del dijous 26 de març. Al mateix dia seran de 14:30 a 13:00 (13€).

Més informació:
Oscar: 661993608

El 28 de març al matí el Club Ciclista Vilajuïga organitza una cursa de resistència infantil, per nens de 5 a 12 anys al Celler Espelt de Vilajuïga.

Les inscripcions seran de 9 a 9:30. Tot i així, cal enviar la pre-inscripció abans amb els membres de cada equip.

De 10 a 11 correran la cursa de resistència les categories principiants, alevins i infantils. Mentrestant, els prebenjamins i benjamins faran una cursa tortuga + circuit d'habilitats.

D'11 a 12 correran la cursa de resistència les categories prebenjamins i benjamins. Mentrestant, els principiants, alevins i infantils faran la cursa tortuga + circuit d'habilitats.

Cursa tortuga: cursa de 50 metres on no es podran posar els peus a terra i guanyarà el corredor que arribi últim.

Jordi: 607831612

dijous, 12 de març del 2015

I Training Camp

Els dies 21 i 22 de març Tri Bike Trainer organitza un camp de ciclisme a Espolla amb sortides guiades, seguiment de vehicle, avituallaments, xerrades tècniques i molt més!

El camp està organitzat per personal titulat i podeu demanar més informació al 630816379

No us ho perdeu!

diumenge, 8 de març del 2015

Copa Catalana Banyoles

Enhorabona als nostres petits corredors i corredores per les curses que van fer ahir a la tarda a la copa catalana de Banyoles! Es van esforçar, van posar en pràctica tot el que aprenen a l'escola i s'ho van passar molt bé. Endavant, seguiu així!