dissabte, 23 de març del 2013

Descens btt de Pau


BERNAT  GUARDIA  ÉS  EL  MÉS  RÀPID  EN  EL  DESCENS  BTT  DE  PAU

El corredor d'Arenys de Munt, Bernat Guardia (Intense-Gopro) va ser el brillant guanyador en l'inauguració de la Roc Roi Copa catalana de Descens BTT que s’ha celebrat a Pau. Organitzat pel CC Vilajuïga i amb uns 120 participants, tant de Catalunya com de França i Aragó, el descens tenia 2,2 km amb sortida a la zona de Sant Pere de Roda. Cada corredor va fer dos descens i va puntuar la millor baixada. Bernat Guardia no va tenir rival amb un temps de 4:08:291, però també cal destacar el segon lloc del Junior Ferran Jorba a 7 segons del primer. La primera Fèmina fou Viktoria Gimenez de la Catalunya Nord seguit de la gironina Viki Hernandez (Senglanassos). Bernat Guardia ha començat amb un bon peu la temporada i desitgem que també pugui assolir algun títol a nivell internacional.
Per classificacions generals: http://ciclisme.cat/carrera.php?id=5187






dimarts, 12 de març del 2013

Open Infantil A Banyoles

Primera cursa de l'any!
Els nens i nenes de l'escola de btt Eo-Bikes Vilajuïga van anar a l'Open Infantil de Banyoles el passat dissabte 9 de març. Va ser una gran cursa, perquè l'entorn era molt maco i els circuits fàcils i assequibles per a tothom. A més a més, tots els nens van competir amb moltes ganes, s'ho van passar súper bé, van fer molt bones curses i van aprendre molt! Així que felicitats a tots i a totes!


Algunes fotos de la cursa:















dissabte, 9 de març del 2013

DH La Creu Blanca'13 de Pau


COPA CATALANA DH LA CREU BLANCA DE PAU'13

El tercer cap de setmana de març, la copa catalana de DH farà parada a la localitat de Pau. Un circuit llarg i exigent que ens mostrarà qui s’ha portat bé i ha fet els deures aquest hivern.
Com sempre, el dissabte 16 hi hauran entrenaments de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:30 El diumenge 17 es podrà fer una baixada d’escalfament de 8:00 a 9:30. La primera mànega començarà a les 10:00 i la segona a les 12:00.
El preu d’inscripció és de 30€ anticipada fins al dimecres 13 a les 24:00h. A traves de la web de la Federació Catalana de Ciclisme http://www.ciclisme.cat/. El preu d’inscripció al mateix cap de setmana de la cursa serà de 40€. El preu inclou, inscripció al DH, els remuntadors en autocars, avituallaments i zona de rentat de bicicletes.
Hi haurà zona d’acampada gratuïta. Al càmping Vell Empordà de Garriguella hi haurà preus especials per a Bungalows:
  • Bungalow de 4 places: 50€
  • Bungalow de 5 places: 60€
  • Bungalow de 6 places: 70€
També trobareu un preu especial pel cap de setmana del descens a la casa rural “Can Dalmau” de Marzà :
Us deixo un video boníssim de Roldan-Downhill:

dimecres, 6 de març del 2013

BikeCampus Setmana Santa


El PROPER DILLUNS DIA 11 DE MARÇ ES TANQUEN LES INSCRIPCIONS AL BIKE CAMPUS DE SETMANA SANTA.

El dilluns dia 11 de març es tancaran les inscripcions del Bike Campus de setmana santa, activitat organitzada per el club esportiu Artsport i que es durà a terme a la localitat on té seu el club, Banyoles en el seu alberg municipal i aprofitant els múltiples camins i recorreguts que hi ha per la zona del Pla de l'Estany.

L'activitat està enfocada per nens i nenes des de 2n curs de primària a 2n curs d'ESO amb l'objectiu de realitzar una estada de 4 dies disfrutant al màxim de la bicicleta BTT així com altres modalitats del ciclisme com el biketrial o activitates lúdic esportives i tallers de mecànica, hàbits higiènics i valors relacionats amb l'esport.

Recordar finalment que tota la informació del Bike Campus es troba a la web: www.artsportbikes.com o a info@artsportbikes.com

Club Esportiu Artsport.

divendres, 1 de març del 2013

III Open BTT BMW Martín i Conesa



En Víctor Pérez va acabar 20è de la general de la categoria elit del III campionat Open BTT BMW Martín i Conesa 2013, enhorabona!

En Marc Gispert va acabar 16è de la general d'una cursa de l'Open BTT BMW Martín i Conesa que també puntuava pel campionat universitari de Catalunya. A sota una foto d'en Marc Gispert en plena competició.